Καθαριστικό ζάντας, σπρέι ζάντας αλουμινίου & κερί ζάντας

Πλύσιμο, καθαρισμός, συντήρηση & σφράγιση ζαντών και ελαστικών με Swissvax.

Επαναφέρετε τη λάμψη των ελαστικών με επαγγελματικά καθαριστικά, βούρτσες ζάντας και καθαριστικά ζαντών

Οι ζάντες αλουμινίου, οι χρωμιωμένες ζάντες, οι ατσάλινες ζάντες καθώς και αυτές με ματ φινίρισμα ή ματ φινίρισμα μπορούν να καθαριστούν με τα προϊόντα Swissvax για καθαρισμό ζαντών.
Καθαρίστε και σφραγίστε τις ζάντες με βαφή πούδρας.

Προσφέρουμε επίσης τα κατάλληλα προϊόντα για ευαίσθητες επιφάνειες. Ιδιαίτερα τα κλασικά αυτοκίνητα με ελαστικά λευκού τοιχώματος απαιτούν άλλα προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού για την αποκατάσταση της καθαριότητας και της λάμψης.

Με το κερί ζάντας Swissvax Autobahn προστατεύετε τις ζάντες σας από βρωμιά, αλάτι, σκόνη φρένων και άλλες περιβαλλοντικές επιδράσεις μακροπρόθεσμα και έτσι διατηρείτε τη λάμψη της ζάντας. Οι ακαθαρσίες μπορούν απλά να ξεπλυθούν.

Η φροντίδα του ελαστικού και της ζάντας γίνεται σωστά

Για τον σωστό και σχολαστικό καθαρισμό των ζαντών και την επακόλουθη στεγανοποίηση, προχωρήστε ως εξής:

Ψεκάστε το καθαριστικό ζαντών Wheel Spray Forte πάνω στις ζάντες και διανείμετε το υγρό με τη βούρτσα στεφάνης τροχού.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Wheel Spray Forte για να καθαρίσετε το κρεβατάκι του χείλους και εδώ είτε τα πινέλα Speed ​​​​Master Combo rim είτε τα Wheel Woolies. Και με τα δύο σετ μπορείς να φτάσεις στα πιο δύσκολα
Τοποθετήστε το χείλος.

Μόλις το καθαριστικό στεφάνης γίνει μωβ, μπορεί να αποκολληθεί με καθαρό νερό ή/και με κίτρινο Micro-Wash
πανί μικροϊνών που πρέπει να ξεπλυθεί. Οι ζάντες μπορούν τώρα να στεγνώσουν με ένα πανί στεγνώματος Micro-Dry.

Προκειμένου να αποφευχθεί η γρήγορη επαναρρύπανση (ειδικά το χειμώνα), η σφράγιση με κερί Autobahn που περιέχει PTFE είναι μια καλή ιδέα. Για να γίνει αυτό, οι ζάντες είναι λεπτές επικαλυμμένες με κερί και σκουπίζονται με το μπλε πανί μικροϊνών Micro-Polish.

Για να μην αισθάνονται τα ελαστικά παραμελημένα, τρέφονται και γυαλίζουν με τα προϊόντα περιποίησης ελαστικών μας, ψεκάζονται ή
Εφαρμόζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια με το πινέλο Pneu ή το hand puck anthracite. Αυτή η λάμψη ελαστικού κάνει τη διαφορά!

Καθαρισμός ελαστικών λευκού τοίχου

Για όλους τους ιδιοκτήτες ελαστικών whitewall, συνιστούμε τον καθαρισμό με το Pneu White για μια παρθένα λευκή εμφάνιση! Για
Η φροντίδα ελαστικών μας Pneu, η οποία είναι επίσης κατάλληλη για λευκά ελαστικά τοίχου, ψεκάζεται για να του δώσει λάμψη.