σχετικά με εμάς

Φροντίστε τα όνειρά σας

SWISSVAX – Πώς να καλλιεργήσετε τα όνειρα ™

Κατασκευή κεριού από το 1930

Στη φροντίδα του αυτοκινήτου, το Swissvax είναι premium και
τμήμα πολυτελείας, το οποίο έχει υψηλό επίπεδο διεθνότητας και δείχνει μεγάλη συγγένεια για τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων, η Swissvax είναι επίσης η πρώτη επιλογή από διάφορους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην κατηγορία premium όσον αφορά την παροχή προϊόντων περιποίησης υψηλής ποιότητας για τις δικές τους μάρκες
αφήστε μας να αναπτύξουμε και να κατασκευάσουμε.

Η Swissvax προσφέρει ένα πλήρες σύστημα φροντίδας για αυτοκίνητα και
γιοτ. Αποτελείται από πλύσιμο, καθάρισμα, φροντίδα και
Στεγανοποιητικά εξαρτήματα που ταιριάζουν όλα αρμονικά μεταξύ τους.

Όπως πολλά άλλα μοναδικά προϊόντα, έτσι και αυτά δημιουργήθηκαν
Κατασκευάζονται προϊόντα αρχικά στο οικογενειακό τραπέζι της κουζίνας. Το παλιό φαρμακείο "Anwander" στη Ζυρίχη ήταν τόσο το εργαστήριο όσο και η μονάδα παραγωγής για τα πρώτα κουτιά κεριού καρναούμπα για αυτοκίνητα και βάρκες, τα οποία αρχικά παράγονταν μόνο για προσωπική χρήση του παππού και ιδρυτή της εταιρείας Hans Anwander.

Αυτά τα προϊόντα εξακολουθούν να παρασκευάζονται αποκλειστικά στο χέρι στο εργοστάσιο κεριών και γεμισμένο κουτί για κονσέρβα. Οι υψηλής ποιότητας συνταγές δεν επιτρέπουν τη βιομηχανική παραγωγή. Για το πάθος μας να παράγουμε τα καλύτερα κεριά και προϊόντα περιποίησης, απλά δεν κάνουμε κανέναν συμβιβασμό. Σας προσκαλούμε να ζήσετε την αίσθηση του κεριού που κάνει το Swissvax τόσο δημοφιλές και διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι το 2009, το Swissvax ήταν επίσης γνωστό ως Swissvax .

Η διαφορά

Σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιστικά, τα κεριά Swissvax δεν περιέχουν λειαντικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους βαφής: σε σύγχρονα συστήματα βαφής με βάση το νερό, στα λεγόμενα nano χρώματα και ακόμη και σε παλιές βαφές nitro. Το Swissvax αποτελείται από δύο συστατικά, που αποτελούνται από το προεπεξεργασμένο Cleaner Fluid Regular και το κερί carnauba. Τα κεριά είναι αβίαστα και ευχάριστα στη χρήση και δεν αφήνουν λευκά υπολείμματα στο καουτσούκ ή στις άκρες.

Το Carnauba είναι το πιο σκληρό, αγνό, πιο διάφανο και επίσης αυτό
το πιο ακριβό φυσικό κερί στον κόσμο. Είναι από τις πάνω επιφάνειες των φύλλων
Βραζιλιάνικος φοίνικας βεντάλιας "Copernica prunifera" και ταξινομημένος σύμφωνα με το χρώμα και τη διαύγεια. Η υψηλότερη ποιότητα ταξινομείται ως Rare Grade One Carnauba και χρησιμοποιείται στα κεριά μας. Το επίπεδο γυαλάδας
αυξάνεται, τόσο περισσότερο είναι το Carnauba σε μια συνταγή. Ενώ τα συμβατικά κεριά αυτοκινήτου περιέχουν 3% έως 5% κερί carnauba, τα σκευάσματα Swissvax περιέχουν μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις που διατίθενται στην αγορά σε 30% έως 76% κατ' όγκο.

Σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιστικά - οι επιφάνειες βαφής
Απλώς γυαλίζει για λάμψη ενώ τα κάτω στρώματα της βαφής στεγνώνουν και στεγνώνουν και λιμοκτονούν σιγά-σιγά - οι φόρμουλες Swissvax Carnauba, εμπλουτισμένες με ελαιώδη εκχυλίσματα φρούτων του πάθους, πορτοκαλιού, αβοκάντο και βανίλιας, επαναφέρουν το χαμένο βάθος λάμψης της βαφής. Το αποτέλεσμα είναι ένα βαθύ, μοναδικό «wet look» που ενθουσιάζει τους συλλέκτες και τους λάτρεις του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.

Το μυστικό του Swissvax

Το μυστικό της Swissvax βρίσκεται στις εξαιρετικά ανθεκτικές συνθέσεις κεριού carnauba, οι οποίες δημιουργούνται από μικροσωματίδια διπλού τοιχώματος μετά από αρκετές ώρες παραγωγής - τα λεγόμενα
μικροενθυλάκωση.

πάθος

Η ελβετική φήμη για την ποιότητα και την ακρίβεια αντανακλάται στα προϊόντα μας. Για περισσότερες από τρεις γενιές, είμαστε ιδιωτικά παθιασμένοι λάτρεις των αυτοκινήτων και των σκαφών. Ένα χόμπι με χαρές και λύπες που γνωρίζουμε πολύ καλά και μας ενθαρρύνουν καθημερινά να βρίσκουμε ενδιαφέρουσες λύσεις περιποίησης για ευαίσθητες περιοχές.

Επιφάνειες που αντανακλούν βαθιά

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η φροντίδα του αυτοκινήτου πρέπει να είναι εύκολη. Επειδή μόνο η απλή φροντίδα του οχήματος γίνεται τακτική φροντίδα, η προϋπόθεση για ένα άψογα φροντισμένο αυτοκίνητο.

Η καλή θέληση και η χρήση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης από μόνες τους δεν εγγυώνται καλό αποτέλεσμα. Μόνο η σωστή σειρά και η χρήση ειδικών τεχνικών φροντίδας οδηγούν στην επιθυμητή επιτυχία.

Παραγγείλετε το δωρεάν εγχειρίδιο Swissvax για φροντίδα αυτοκινήτου ή γιοτ. Εκτός από όλα τα προϊόντα και τη σωστή χρήση τους, θα βρείτε πολλές πολύτιμες συμβουλές περιποίησης.