περιποίηση δέρματος

Ο τέλειος καθαρισμός, περιποίηση και σφράγιση φυσικού δέρματος, απομίμησης δέρματος και υφασμάτων. Για το εσωτερικό σας και τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας.

Περιποίηση & καθαρισμός δέρματος αυτοκινήτου με Swissvax

Για απαλό, ανοιχτό, κλειστό και vegan δέρμα

Υπάρχουν πολλές δερμάτινες επιφάνειες και είδη δέρματος στο αυτοκίνητό σας. Από λείο, ανοιχτόχρωμο, vegan δέρμα μέχρι Alcantara. Τα δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας και τα δερμάτινα εσωτερικά υψηλής ποιότητας χρειάζονται καλό καθάρισμα και φροντίδα, ώστε να μπορείτε να τα απολαμβάνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το παλιό δέρμα μπορεί να γίνει εύθραυστο και να σπάσει. Το καινούργιο δέρμα χρειάζεται σφράγιση και προστασία.

Στη Swissvax θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων περιποίησης για το δέρμα του οχήματός σας. Τα εξαρτήματα καθαρισμού, φροντίδας και σφράγισης εναρμονίζονται σε ένα πλήρες σύστημα φροντίδας προς όφελος του υλικού του οχήματος.

Παρακάτω παρουσιάζουμε συμβουλές περιποίησης για διάφορους τύπους δέρματος στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομορφιά και η λειτουργία του δέρματός σας παραμένουν όπως θα έπρεπε από την αρχή - απλά τέλεια με προϊόντα από την SWISSVAX - μια μάρκα που δεσμεύεται στην ποιότητα άνευ όρων

Νέο λείο δέρμα

Οι κατασκευαστές και οι προμηθευτές αυτοκινήτων έχουν προχωρήσει πολύ στην επιθυμία τους να κάνουν το εσωτερικό ενός αυτοκινήτου αισθητικό και ανθεκτικό. Ειδικά το δέρμα ως φυσικό προϊόν επεξεργαζόταν με τέτοιο τρόπο που η διαδικασία γήρανσης με το ξεθώριασμα του χρώματος ή τη συρρίκνωση του υλικού έγινε σχεδόν ανύπαρκτη. Οι νέες επικαλύψεις επιφανειών έγιναν αναίσθητες σε γρατσουνιές και λεκέδες: ένα προϊόν εύκολης φροντίδας, προσαρμοσμένο στην εποχή μας.

Εύκολη φροντίδα δεν σημαίνει χωρίς φροντίδα !

Η ρύπανση εμφανίζεται επίσης σε σύγχρονες επιφάνειες και εδώ είναι η σύστασή μας εναντίον της:

- Καθαρίστε τις λείες δερμάτινες επιφάνειες με το Leather Cleaner / Leather Cleaner Forte Leather Cleaner , ανάλογα με το πόσο βρώμικο είναι, και τη βούρτσα καθαρισμού δέρματος. Για διάτρητο
Οι επιφάνειες (όπως αεριζόμενα καθίσματα) χρησιμοποιούν το σφουγγάρι καθαρισμού.

- Αφαιρέστε τον αφρό που προκύπτει και τη χαλαρή βρωμιά με το μαλακό πανί λεπτομερειών ή το κίτρινο Micro-Wash .

- Επαναλάβετε τη διαδικασία όσο η βρωμιά ακόμα χαλαρώνει.

- Δουλέψτε σε μικρότερα τμήματα για να μην στεγνώσει το υγρό. Θα εκπλαγείτε με πόση επιφανειακή βρωμιά
Θα αφαιρεθεί. Το δέρμα ανακτά την αρχική του, ελαφρώς ματ εμφάνιση.

Η νέα δερμάτινη σφράγιση με Leather Glaze προστατεύει το λείο δέρμα από τον αποχρωματισμό του τζιν και την τριβή. Εύκολο με πρόστιμο
Εφαρμόστε το σφουγγάρι με κυκλικές κινήσεις από ραφή σε ραφή. Η άχρωμη σφραγίδα στεγνώνει σε λίγα λεπτά και δεν γυαλίζει.

Μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας σε δέρμα βουβάλου ή σουέτ (σουέτ).

Μην επεξεργάζεστε το δέρμα ανιλίνης (δέρμα με ανοιχτούς πόρους) με Leather Cleaner Forte και/ή βούρτσα.

Λείο δέρμα με ανοιχτούς πόρους ή καλυμμένο;

Απλώστε μια σταγόνα νερό σε μια δυσδιάκριτη περιοχή και απλώστε ελαφρά με το δάχτυλό σας. Εάν το νερό μουλιάσει, είναι δέρμα με ανοιχτούς πόρους.

Μεταχειρισμένο λείο δέρμα

Εδώ παρουσιάζουμε συμβουλές περιποίησης που ισχύουν κυρίως για καλυμμένα λεία δέρματα. Αυτό μπορούν να κάνουν οι εσωτερικοί χώροι από φυσικό δέρμα στα νέα αυτοκίνητα
be, καθώς και παλιό δερμάτινο υλικό σε νέους και παλιούς χρόνους.

1. Ανάλογα με το πόσο βρώμικες είναι οι λείες δερμάτινες επιφάνειες, καθαρίστε τις με το Leather Cleaner / Leather Cleaner Forte και τη βούρτσα καθαρισμού δέρματος. Για διάτρητες επιφάνειες (τρυπημένο δέρμα) χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι καθαρισμού.

2. Αφαιρέστε τον αφρό που έχει σχηματιστεί και τη χαλαρωμένη βρωμιά με το πανί λεπτομέρειας ή το κίτρινο Micro-Wash .

3. Δουλέψτε σε μικρότερα τμήματα για να μην στεγνώσει το υγρό.

4. Αφού στεγνώσει τελείως η επιφάνεια, εφαρμόστε Leather Milk με το απλικατέρ υφάσματος. Χρησιμοποιήστε λίγο υλικό και αφήστε το να βυθιστεί. Εάν το δέρμα συνεχίζει να στεγνώνει, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας σε δέρμα βουβάλου ή σουέτ (σουέτ).

Μην επεξεργάζεστε το δέρμα ανιλίνης (δέρμα με ανοιχτούς πόρους) με Leather Cleaner Forte και/ή βούρτσα.

Δέρμα ανοιχτό ή καλυμμένο;

Απλώστε μια σταγόνα νερό σε μια δυσδιάκριτη περιοχή και απλώστε ελαφρά με το δάχτυλό σας. Εάν το νερό μουλιάσει, είναι δέρμα με ανοιχτούς πόρους.

Ειδικές λύσεις προβλημάτων

Σφράγιση - Επισκευή - Ευελιξία

Δερμάτινο φινίρισμα με Glaze

Το καινούργιο δέρμα δεν χρειάζεται δερμάτινο γάλα, είναι μέσω του
η διαδικασία μαυρίσματος εξακολουθεί να προστατεύεται επαρκώς. Ωστόσο, το νέο δέρμα θα πρέπει να προστατεύεται από την τριβή και τη μεταφορά χρώματος από τζιν και άλλα ρούχα με Leather Glaze από την αρχή. Το Leather Glaze είναι άχρωμο, δεν έχει λάμψη και μπορεί να εφαρμοστεί από ραφή σε ραφή με σφουγγάρι με λεπτούς πόρους και κυκλικές κινήσεις.

Leather Healer απόχρωση δέρματος

Τα στηρίγματα καθισμάτων, τα τιμόνια, τα πόμολα ταχυτήτων και τα υποβραχιόνια από λείο δέρμα τείνουν να δείχνουν σημάδια φθοράς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για αβλαβή φθορά, όπως φθαρμένο χρώμα ή γρατσουνιές. Μπορούν να διορθωθούν με τη σωστή απόχρωση δέρματος. Η απόχρωση δέρματος για λείο δέρμα εφαρμόζεται με λεπτό σφουγγάρι και με κυκλικές κινήσεις από ραφή σε ραφή, στεγνώνει σε λίγα λεπτά και δεν λερώνει (χωρίς κρέμα).

Δερμάτινο Gloss Corrector ματ ή γυαλιστερό

Δερμάτινες επιφάνειες με μεγάλη πίεση στο εσωτερικό όπως το τιμόνι,
Τα υποβραχιόνια ή το πόμολο ταχυτήτων θα αρχίσουν να λάμπουν με την πάροδο του χρόνου. Το Gloss Corrector matt εφαρμόζεται με λεπτό σφουγγάρι και κυκλικές κινήσεις από ραφή σε ραφή και δίνει ξανά ματ εμφάνιση. Αρκετά περάσματα αυξάνουν το αποτέλεσμα.

Τα νέα και vintage αυτοκίνητα έχουν συχνά πιο λαμπερό
δερμάτινο εσωτερικό. πρέπει z. Εάν, για παράδειγμα, πρόκειται να αντικατασταθεί ένα κομμάτι δέρματος, ο βαθμός γυαλάδας είναι συχνά πολύ ματ. Αυτή η διαφορά μπορεί επίσης να εξαλειφθεί με το γυαλιστερό Gloss Corrector. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι όπως περιγράφεται παραπάνω. Και πάλι, πολλά περάσματα αυξάνουν το αποτέλεσμα.

Μαλακτικό δέρματος

Η έλλειψη φροντίδας και πάνω από όλα η ζέστη είναι οι κύριες αιτίες του σκληρυμένου δέρματος. Εάν το παλιό δέρμα έχει ήδη σκληρύνει, μπορείτε να κάνετε θαύματα με το Μαλακτικό Δέρμας και λίγη υπομονή. Το μαλακτικό επιστρέφει λάδια και μέταλλα στο δέρμα που έχουν αφαιρεθεί μέσω της έκθεσης στο ηλιακό φως και τον αέρα.

Εφαρμόστε το μαλακτικό δέρματος με το σφουγγάρι απλικατέρ και αφήστε το υγρό να μουλιάσει. Μερικές φορές η θεραπεία πρέπει να επαναληφθεί αρκετές φορές, έτσι ώστε το υγρό να μπορεί σταδιακά να εμποτιστεί στα κάτω στρώματα δέρματος.

Vegan δέρμα

Το vegan δέρμα συναντά τέλεια το zeitgeist μας και απολαμβάνει αυξανόμενη δημοτικότητα. Η τεχνική ανάπτυξη το καθιστά δυνατό
να παράγει ένα υλικό τέχνης που δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερο από το φυσικό πρότυπο. Η εμφάνιση και η αίσθηση μιμούνται τέλεια. Αλλά επίσης
Το υλικό τέχνης πρέπει να φροντίζεται ώστε να διατηρεί την αρχική του ομορφιά.

Εδώ είναι οι συστάσεις μας:

1. Καθαρισμός με Leather Cleaner / Leather Cleaner Forte και σφουγγάρι ή βούρτσα καθαρισμού

2. Προστασία επιφάνειας από ελαφρύ vegan δέρμα από αποχρωματισμό τζιν και άλλων ρούχων με δερμάτινη σφράγιση Leather Glaze .

Αλκαντάρα

Παρόμοιο με το vegan δέρμα, το Alcantara είναι ένα συνθετικό υλικό που μιμείται το σουέτ ενώ είναι εύκολο στη φροντίδα και πιο ανθεκτικό. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά καθαριστικά ή βούρτσες για τον καθαρισμό και μην τρίβετε ποτέ.

Καθαριστικό Alcantara

Αφαιρέστε τη χαλαρή βρωμιά από τις επιφάνειες Alcantara με μια ηλεκτρική σκούπα και ψεκάστε το Alcanta Cleaner σε ένα σφουγγάρι απλικατέρ ή απευθείας στην επιφάνεια. Ταμπονάρετε με ελαφριά πίεση. Στεγνώστε με ένα κίτρινο πανί μικροϊνών Micro-Wash. Μην τρίβετε ποτέ! Ποτέ μην καθαρίζετε με θερμότητα.

Χάπι αλκαντάρα

Τα οζίδια που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου στις περιοχές φθοράς είναι τυπικά της Alcantara και αναφέρονται ως "pilling". Εφόσον τα οζίδια δεν είναι πολύ σοβαρά, μπορούν να αφαιρεθούν με το δερμάτινο γυαλόχαρτο μας.

Lotos Protectant Textile Sealant

Το Alcantara μπορεί να προστατευτεί καλά από νέα ρύπανση με μια υφασμάτινη σφράγιση. Καθαρίστε την επιφάνεια με Alcanta Cleaner, αφήστε την να στεγνώσει και μετά σφραγίστε με Lotos Protectant.