Καθαρίστε, συντηρήστε και σφραγίστε τη ματ βαφή και τα φύλλα

Πλύσιμο, καθάρισμα, «γυάλισμα», συντήρηση & σφράγιση ματ επιφανειών

Η πρώτη σειρά περιποίησης στον κόσμο για ματ βαφές και φύλλα

Περιποίηση, καθαρισμός και σφράγιση ματ επιφανειών με τη σειρά περιποίησης Swissvax

Μόνο τα μάτια του θεατή πρέπει να λάμπουν εδώ - το ματ χρώμα πρέπει να παραμένει ματ!

Ο καθαρισμός και η φροντίδα ενός ματ λακαρισμένου ή φύλλου
Τα αυτοκίνητα είναι το γυμνάσιο φροντίδας αυτοκινήτου. Τα συμβατικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης είναι λειαντικά και καταστρέφουν τη μεταξένια ματ επιφάνεια. Κλασικά γυαλιστικά δεν υπάρχουν για ματ χρώμα, καθώς θα έκαναν τη ματ επιφάνεια να γυαλίζει.

Εδώ, η Swissvax μπόρεσε να βρει το πρώτο και ολοκληρωμένο στον κόσμο
Οι σειρές φροντίδας για ματ χρώματα και ματ φύλλα εγγυώνται ότι οι ματ επιφάνειες παραμένουν ματ και ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία της επιφάνειας βαφής. Η σειρά περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τέλεια περιποίηση ματ βαφής, από σαμπουάν αυτοκινήτου για ματ βαφή μέχρι προκαθαριστικό και ειδικό κερί έως σπρέι λεπτομέρειας και κεραμικό σπρέι για οχήματα με ματ φινίρισμα βαφής.

Εμπιστευτείτε την τεχνογνωσία μας και τα προϊόντα Swissvax, ώστε το αυτοκίνητό σας να παρουσιαστεί όπως θέλετε - απλά τέλειο.

Φροντίδα ματ χρώματος & φύλλου - γίνεται σωστά

Το Car Bath Opaque είναι το σαμπουάν αυτοκινήτου μας για ματ βαφή και
διανέμει τόσο λαμπρυντικά όσο και ενισχυτικά γυαλάδας, τα οποία είναι
Τα κανονικά σαμπουάν αυτοκινήτου είναι κατά τα άλλα κοινά. Διαλύστε στο νερό πλυσίματος με υψηλή απόδοση και επομένως με φειδώ δόση και πλύνετε το όχημα από την οροφή και κάτω με το Waschpudel Fine. Στη συνέχεια στεγνώστε με το πανί στεγνώματος Micro-Dry.

Με το προκαθαριστικό ματ βαφής Pre-Cleaner Opaque, α
Βαθύς καθαρισμός που πραγματοποιείται κατά την προετοιμασία για επεξεργασία με κερί. Για να το κάνετε αυτό, ψεκάστε το Pre-Cleaner Opaque και σκουπίστε το με το ροζ Micro-Absorb.

Το κερί μας "Opaque" είναι η τέλεια σφράγιση για ματ βαφή.
Όταν σκληρύνει μετά την εφαρμογή, προσφέρει προστασία από μικρο-γρατσουνιές και αποτρέπει τη γρήγορη επαναλέρωση της επιφάνειας της ματ βαφής. Απλώστε το κόκκινο κερί με το χέρι ή το μαύρο με το σφουγγαράκι και γυαλίστε με το Micro-Fluffy. Τα μεμονωμένα μέρη του σώματος πρέπει να αντιμετωπίζονται το ένα μετά το άλλο και σε μικρές περιοχές (π.χ. μισό φτερό, μισή πόρτα).

Το Quick-Finish Opaque Detailing Spray, σε συνδυασμό με το μπλε Micro-Polish, είναι τέλειο για την αφαίρεση μικροερεθισμών όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα. Ψεκάστε, σκουπίστε - καθαρή επιφάνεια.

Το Lotos Speed ​​μας δεν αναπτύχθηκε μόνο για γυαλιστερή βαφή, είναι επίσης ιδανικό για ανανέωση ματ βαφής. Το προϊόν ψεκάζεται και κατανέμεται ομοιόμορφα με το Micro-Fluffy και στεγνώνει.